Om oss

Skogsredskaper AS ble etablert i Keysersgate 1 i Oslo, så langt tilbake som i 1957. Vi het da Jobu Salgskontor, det het vi frem til 1978, da byttet vi navn til Jobu Skogsredskaper. Dette er en familiebedrift med lange røtter innen redskap og tilbehør til skog og hage.

Da Odd Kirkenær tok over i 1981, skiftet vi navn til Skogsredskaper AS. I dag er butikken heleid av Rune Kirkenær og vi holder nå til i flotte og tilpassede lokaler på Alnabru. Der har vi vært siden 2003. Vi har stor vekt på service.

Kjernevirksomhetene til Skogsredskaper AS er salg, service, reparasjoner og vedlikehold av redskaper til skog og hage. Vi har kjente merker som Husqvarna, Stihl og Honda. Vi utfører service og reparasjoner på alt vi selger, og på grunn av stort delelager har vi kort ventetid på våre tjenester. Vi har mange store bedrifter som kunder og er stolt av at våres maskiner og utstyr holder til profesjonelt bruk.

Vi jobber for og alltid velge riktige produkter til riktig kunde

På huset er vi fire dyktige ansatte som har stor interesse for skogsredskaper, service og reparasjoner. Fornøyde kunder får vi ved å selge riktige produkter til riktig kunde og ikke minst til riktig pris. Vi har stor kunnskap om det vi selger, og leverer hele pakka innen skog og hage. Suksessfaktoren til bedriften ligger i å selge kjente merker, kjennskap til produktene, godt utvalg og god service.

Vi ønsker alle velkommen til Strømsveien 189 for en hyggelig handel.